Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 29-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag zijn bij een aanrijding op het Wilhelminaplein in s-Hertogenbosch een 32-jarige Bossche automobilist en zijn 30-jarige inzittende/plaatsgenote gewond geraakt bij een aanrijding met een 30-jarige automobilist uit Hedikhuizen. Het slachtoffer reed in de richting van de Vlijmenseweg en kreeg geen voorrang van de 30-jarige automobilist die vanuit de tegenovergestelde zijde in de richting van de Koninginnelaan reed. De Bosschenaren zijn met hoofdletsel en kneuzingen overgebracht naar het GZG. De autos liepen zware schade op.

FIETSER GEWOND (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 32-jarige Rosmalenaar op de Beatrixstraat in Hintham met zijn fiets ten val gekomen en gewond geraakt. De man week volgens zijn zeggen uit voor een auto, kwam in de struiken terecht en viel. Hij is met hoofdletsel overgebracht naar het Carolusziekenhuis.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR POGING TOT DOODSLAG (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 20-jarige Bosschenaar aangehouden voor poging tot doodslag gepleegd op vrijdagmiddag 19 oktober jl. op de hoek van de Van Noremborghstraat / Citadellaan in s-Hertogenbosch. Een 27-jarige inwoner uit Zaandam raakte daarbij gewond. De Bosschenaar wordt ervan verdacht het slachtoffer die middag een paar maal met een mes te hebben gestoken. De verdachte zou het slachtoffer hebben neergestoken omdat deze een schuld van enkele tientjes niet kon afbetalen. Hij stak het slachtoffer o.a. in been en borst en ging er vervolgens vandoor. De Zaandammer is per ambulance overgebracht naar het Grootziekengasthuis, waar bleek dat de messteken net geen vitale delen hadden geraakt. Na eerdere tevergeefse pogingen de verdachte aan te houden, lukte dat gisterenmiddag wel. Hij is ingesloten en inverzekeringgesteld.

VERDACHTEN OP HETERDAAD BETRAPT OP AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van zondag op maandag hebben surveillerende agenten een 45-jarige- en 35-jarige Bosschenaar op heterdaad aangehouden voor autodiefstal. De agenten reden in een onopvallende wagen en zagen dat het tweetal op het Carolushof in s-Hertogenbosch een auto openbrak en er mee wegreed. De agenten blokkeerden de doorgang waarop de twee de wagen uitvluchtten. De verdachten werden respectievelijk op het Carolushof en op de Zuid-Willemsvaart aangehouden. Zij zijn ingesloten.

MAN MISHANDELT ECHTGENOTE (s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een 59-jarige man in zijn woning aan de Wethouder Schuurmanslaan in s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van mishandeling van zijn echtgenote. De man mishandelde de vrouw naar aanleiding van problemen in de relationele sfeer. De vrouw is met verwondingen in het gezicht per ambulance overgebracht naar het GZG. De man is aangehouden en inverzekeringgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie