Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werfinfo NMBS november 2001

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NMBS

Het mediabericht hieronder geeft een overzicht van de werkzaamheden op het belgische spoorwegnet voor de komende maand. Voor de actuele stand van zaken, raadpleeg onze sectie "info werken". Deze informatie wordt meerdere malen per maand bijgewerkt.

Werfinfo
Van 29 oktober tot en met 30 november 2001

Als binnenlandse én internationale transportmaatschappij heeft de NMBS een actieve rol te spelen in de mobiliteitsproblematiek. Hiervoor is het nodig om het net steeds beter uit te bouwen.

Zoals iedere maand zijn er op het spoornet werven gepland om dit doel te bereiken. Sommige hiervan kunnen een invloed hebben op het treinverkeer. Het kan ook nodig zijn dat de treindienst wordt aangepast.

Om de klanten te informeren geeft de NMBS maandelijks een overzicht van lopende werken. Eventuele gevolgen voor het treinverkeer worden daarbij aangegeven. Het spreekt voor zich dat niet alle werkzaamheden even lang duren of op dezelfde dagen gebeuren. In chronologische volgorde zijn er 22 werken gepland in de week van 29 oktober tot 4 november 2001, 23 werven in de week van 5 tot 11 november, 25 in de week van 12 tot 18 november, en tenslotte 24 in de week van 19 tot 25 november 2001.

Het is bovendien mogelijk dat de geplande data en gegevens hieronder worden gewijzigd, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden of als er moeilijkheden zijn bij de afwikkeling van een werf.

Hieronder staan de werven tot eind november 2001:


1. Station Brussel-Zuid: Verschillende werken die zullen duren tot 15 december 2004. 's Nachts zijn een aantal sporen buiten dienst. Er zijn ook plaatselijke omleidingen.

2. Station Leuven: Werkzaamheden ter verhoging van de snelheid tot 160 km/uur voor de doorrit in het station en aansluiting van de hogesnelheidslijn met het klassieke spoorwegnet. Door deze werken gelden er snelheidsbeperkingen. Er zijn verschillende fases tot 15 december 2003. Tot 25 november 2001 zijn de sporen 1 en 2 buiten dienst.

3. Station Antwerpen-Centraal: Volledige ombouw tot een station met verschillende verdiepingen en aanleg van een noord-zuidverbinding. De werken lopen tot 15 december 2005. Er zijn slechts drie sporen in dienst.

4. Lijn 36 - Brussel - Leuven: Modernisering van de lijn en uitbreiding tot vier sporen om het treinverkeer vlotter te laten verlopen. De uitbreidingswerken tot vier sporen zullen duren tot 15 december 2005.

5. Station Luik-Guillemins: Herinrichting en modernisering van het station waarbij sommige sporen buiten dienst zijn. De werkzaamheden lopen door tot 15 december 2005.
6. Lijnen 154 - 166 - 165 - 167 - Dinant - Athus: Tussen Athus, Bertrix en Dinant zijn er elektrificatie- en moderniseringswerken en is er een aanpassing van het profiel van een aantal tunnels. Tot 15 december 2002 zijn er werken op de achtereenvolgende baanvakken.

7. Station Namen: Herinrichting van het station. Drie van de elf sporen zijn buiten dienst. Deze werken staan geprogrammeerd tot 15 december 2004.

8. Lijn 130 A Charleroi - Erquelinnes: Tussen Lobbes en Erquelinnes worden een aantal bruggen over de Samber vernieuwd. Tot eind december 2001 is er daardoor de hele tijd slechts één spoor beschikbaar tussen La Buissière en Erquelinnes. Hierdoor kunnen er kleine vertragingen zijn. Er zijn op deze lijn werken gepland tot in 2011.

9. Lijn 36 C Zaventem - Brussel-Nationaal-Luchthaven: Tot eind 2002 gebeuren er aanpassingen aan de sporen in het station van Zaventem. De treinen op de lijn Zaventem -
Brussel-Nationaal-Luchthaven moeten tijdens deze periode over één spoor rijden. Hiervoor is al een aangepaste treindienstregeling in gebruik.

10. Lijn 166 Dinant - Bertrix: Tussen Beauraing en Gedinne wordt er tot 2 december gewerkt aan het ruimteprofiel van de tunnels in Vonêche en Gedinne. De spoorlijn is onderbroken voor het treinverkeer. De dienstregelingen zijn bijgevolg worden aangepast en er rijden vervangingsbussen.

11. Lijn 51 Brugge - Zeebrugge/Knokke/Blankenberge: Tijdens de weekends tussen 22 september en 11 november zijn er schilderwerken aan een kunstwerk ter hoogte van de Blankenbergsesteenweg. Tussen Brugge en Brugge-Dijk zal er dan treindienst op enkelspoor zijn. De treinen vanuit Knokke en Blankenberge zullen drie minuten vroeger naar Brugge vertrekken. Een aantal treinen vanuit Zeebrugge zullen met een tiental minuten vertraging in de richting van Brugge sporen.

12. Lijn 35 Leuven - Hasselt: Tot 2 december worden dwarsliggers vernieuwd tussen Leuven en Aarschot. In de weekends tot en met 1-2 december is er dan treindienst op enkel spoor tussen deze twee stations. De L-treinen Antwerpen-Berchem - Leuven vertrekken een vijftal minuten vroeger uit Antwerpen naar Leuven. In de andere richting rijdt deze trein met ongeveer tien minuten vertraging tussen Leuven en Antwerpen.

13. Lijn 139 Leuven - Ottignies: Tot 14 april 2002 zijn er onderhoudswerken aan de sporen tussen Sint Joris Weert, Waver en Ottignies. Tijdens de weekends is er dienst op enkel spoor tussen Waver en Ottignies. De dienstregeling is aangepast in het bijvoegsel van de treingids van 30 september.
14. Lijn 161 Brussel - Namen: Tot 16 december wordt tijdens de weekends de Josaphat-tunnel aangepast aan de toekomstige dubbeldekstreinen. De twee sporen tussen Brussel-Noord en Brussel-Schuman zijn dan buiten dienst. De treinen op de verbinding Brussel - Luxemburg worden net als de L-trein Brussel-Zuid - Louvain La Neuve en de internationale treinen in beide richtingen omgeleid. De stations Brussel-Luxemburg en Brussel-Schuman worden dan niet bediend. In beide richtingen zijn er vertragingen van 15 à 20 minuten. De treinen Brussel - Dinant worden beperkt tot Brussel-Schuman en rijden dus niet door naar de Noord-Zuidverbinding. Tussen Brussel-Schuman en Etterbeek rijden pendeltreinen.

15. Lijn 162 Namen - Luxemburg: Op 29 en 31 oktober en 5, 9, 12, 16, 19 en 23 november worden verschillende werken uitgevoerd aan de palen van de bovenleiding tussen Namen en Ciney. Hierdoor is er dan afwisselend treindienst op enkel spoor tussen Namen en Naninne, Naninne en Assesse of tussen Assesse en Ciney. De L-treinen tussen Namen en Ciney worden geschrapt terwijl de L-treinen op de verbinding Namen-Aarlen van 10h00 tot 16h00 deze dienst overnemen. Op die manier rijdt er om de twee uur een L-trein tussen Namen en Ciney.

16. Lijn 42 Luik - Luxemburg: Van 2 (vanaf 19h00) tot 4 november (tot de laatste trein) worden de sporen in de tunnel van Cheneux vernieuwd. Tussen Rivage en Trois-Ponts rijden dan vervangingsbussen. In de richting van Luxemburg moet bij aankomst in Trois-Ponts rekening gehouden worden met een vertraging van ongeveer een uur. Richting Luik hebben de treinen bij aankomst in Luik een vertraging van 30 minuten.

17. Lijn 130 Namen - Charleroi: Onderhoudswerken aan de sporen tussen Namen en Franière tijdens de weekends van 3-4, 10-11, 17 en 24-25 november. Tussen Namen en Ronet of tussen Ronet en Franière is er dan treindienst op enkel spoor. Deze werken worden tijdens het weekend overdag uitgevoerd en 's nachts tijdens de week. Op 17 en tijdens het weekend van 24-25 november: de IC-treinen Rijsel - Herstal en de lokale treinen richting Charleroi worden omgeleid in het station van Ronet, dit brengt vertragingen van 5 à 10 minuten met zich mee. De weekends van 3-4 en 10-11 november: dienst op enkel spoor tussen Ronet en Franière. De IC-treinen Rijsel - Herstal en de lokale treinen lopen vertragingen op van ongeveer 5 minuten. De L-treinen naar Namen hebben dan een vertraging van 20 minuten. Tijdens enkele weeknachten: vanaf 21h00 rijden de L-treinen niet tussen Namen en Tamines. De IR-treinen Jambes - Brussel - Essen zullen dan de stopplaatsen bedienen. Richting Charleroi vertrekken de treinen zo'n 7 à 10 minuten vroeger uit Jambes. De treinen in de richting van Namen hebben zo'n 10 minuten vertraging bij aankomst in het station van Namen.

18. Lijn 53 Mechelen - Leuven: Tijdens de weekends van 3-4, 17-18 en 24-25 november wordt gewerkt aan de sporen en de bovenleiding tussen Haacht en Leuven. Daarom moeten de treinen hier over een spoor rijden, op zaterdag tussen 9h20 en 14h50 en op zondag tussen 8h00 en 17h30. Dit zal een vertraging geven van een vijftal minuten.

19. Lijn 34 Luik - Hasselt: Tijdens het weekend van 3-4 november zijn er onderhoudswerken aan de sporen tussen Tongeren en Bilzen. Het treinverkeer zal er op zaterdag van 8h00 tot 16h40 en op zondag van 8h00 tot 15h00 over één enkel spoor verlopen tussen deze twee stations. Dit heeft vertragingen van een vijftal minuten tot gevolg.

20. Lijn 50 A Brussel - Oostende: Tijdens het weekend van 3-4 november worden tussen Meulewijk en de vertakking Sint-Katherina-Lombeek aanpassingswerken uitgevoerd aan de bovenleiding. Tussen deze twee punten kunnen de treinen slechts over één spoor rijden. De IC-treinen Oostende - Eupen/Keulen lopen 5 minuten vertraging op in de richting van Brussel. Sommige treinen op de verbinding Keulen/Eupen - Oostende worden omgeleid tussen de vertakking Sint Katherina Lombeek en Gent-Sint-Pieters en lopen zo een vertraging op van een tiental minuten. De treinen op de verbinding Schaarbeek
- De Panne lopen vanaf Aalst een vertraging van ongeveer 5 minuten op.

21. Lijn 75 Gent - Rijsel: Tijdens de weekends van 3-4, 10-11, 17-18 en 24-25 november worden de wissels in het station van Deinze vernieuwd. Tussen Deinze en De Pinte kunnen de treinen dan maar over een spoor. De IC C-treinen Antwerpen - Moeskroen - Rijsel hebben in de richting van Antwerpen bij aankomst in Gent een vijftal minuten vertraging. In de andere richting hebben ze een vertraging van ongeveer zeven minuten wanneer ze in Kortrijk aankomen. De IR I-treinen De Panne - Schaarbeek zullen 2 à 6 minuten vroeger vertrekken richting Schaarbeek, en in de andere richting met 13 minuten vertraging in Deinze aankomen. De lokale treinen Gent - Ronse vertrekken 3 minuten later uit Gent-Sint-Pieters.

22. Lijn 162 Namen - Luxemburg: Tijdens de weekends van 3-4, 10-11, 17-18 en 24-25 november worden de sporen vernieuwd en de wissels vervangen ter hoogte van Hatrival. Tussen Mirwart en Libramont rijden de treinen over enkel spoor. Tijdens het weekend van 10-11 november hebben de L-treinen hierdoor een lichte vertraging. Tijdens de weekends van 3-4, 17-18 en 24-25 november rijden de L-treinen tussen Aarlen en Libramont. De IC J-treinen Brussel - Namen - Luxemburg zullen de haltes tussen Ciney en Libramont verzekeren. Maar deze treinen lopen een bijkomende vertraging op door werken tussen Brussel-Noord en Brussel-Schuman.
23. Lijn 25 Brussel - Antwerpen: De weekends van 10-11 en 17-18 november zijn er moderniseringswerken tussen Brussel-Noord en Vilvoorde. De treinen worden omgeleid via een parallelle reisweg, wat vertragingen van ongeveer 5 minuten met zich meebrengt.
24. Lijn 94 Halle - Doornik: Op zaterdag 10 november worden tussen Doornik en Leuze de sporen vernieuwd. Omdat hier de treinen dan maar over een spoor kunnen, zijn er kleine vertragingen.
25. Lijn 50 Brussel - Denderleeuw en Lijn 60 Brussel - Dendermonde: Tijdens de weekends van 10-11, 17-18 en 24-25 november zijn er moderniseringswerken aan het station van Bockstael. Daarom moeten de treinen over een spoor tussen Laken en Jette, wat lichte vertragingen met zich meebrengt.

26. Lijn 96 Brussel - Bergen: Het weekend van 10-11 november wordt gewerkt aan de bovenleidingen tussen Jurbise en Neufville. De treinen rijden hier dan over een spoor. De IR J-treinen naar Quiévrain die voorbij Zinnik moeten, hebben hierdoor een tiental minuten vertraging.

27. Lijn 37 Luik - Aken: Het weekend van 10-11 november zijn er vernieuwingswerken aan de sporen tussen Luik en Angleur. Lokaal worden de treinen omgeleid tussen Luik-Guillemins en Angleur, wat een vertraging geeft van een drietal minuten.
28. Lijn 97 Bergen - Quiévrain: De weekends van 17-18 en 24-25 november worden tussen Bergen en Saint-Ghislain dwarsliggers vernieuwd. De treinen kunnen dan maar over één spoor tussen Bergen en Jemappes tijdens het weekend van 17-18 november en tussen Bergen en Saint-Ghislain tijdens het weekend van 24-25 november. Tijdens het weekend van 24-25 november worden de IR-treinen Brussel-Nationaal-Luchthaven - Quévy beperkt tot Bergen en geschrapt tussen Bergen en Saint-Ghislain. De reizigers kunnen overstappen op de IC-trein Rijsel - Luik - Herstal (die hierdoor met een vertraging van 5 à 10 minuten zal rijden). Tussen Saint-Ghislain en Quiévrain rijden pendeltreinen.
29. Lijn 124 Brussel - Charleroi: Tijdens de weekends van 17-18 en 24-25 november zijn er onderhoudswerken aan de sporen tussen Luttre en Marchienne. Omdat de beide sporen hievoor buitendienst gesteld worden, rijden de treinen via een alternatieve weg. Hierdoor zal de IC-treinen Antwerpen-Brussel-Charleroi met een vijftal minuten vertraging rijden.

30. Lijn 37 Luik - Aken: Het weekend van 24-25 november worden de sporen vernieuwd tussen Verviers en Dolhain. Tussen Verviers-Oost en Dolhain rijden de treinen slechts over een spoor. Bepaalde treinen op de verbinding Spa/Géronstère - Welkenraedt rijden maar tot Verviers-Centraal. De IC A-treinen Oostende - Brussel - Luik - Verviers - Aken, L-treinen en Thalyssen hebben een drietal minuten vertraging.

31. Lijn 42 Luik - Luxemburg: Tijdens de nacht van 17 op 18 november wordt de laatste hand gelegd aan de tunnel van Cheneux. Tussen Stoumont en Trois Ponts wordt alle treinverkeer dan onderbroken. Een pendelbus rijdt dan tussen Trois Ponts en Rivage om de trein E 122 te vervangen tussen Gouvy (22h28) en Luik-Guillemins (23h42), wat een vertraging van een half uur betekent bij aankomst in Luik-Guillemins. Ook rijdt er een pendelbus tussen Luik-Guillemins (23h18) en Gouvy (00h36), ter vervanging van de trein E 4023, wat opnieuw een vertraging van een half uur met zich meebrengt.
32. Lijn 125 Luik - Namen: Onderhoudswerken aan de sporen tussen Java en Statte op 18 november. Daar kunnen de treinen dan ook maar over een spoor rijden, wat lichte vertragingen met zich meebrengt.
33. Lijn 12 Antwerpen - Roosendaal: Van zaterdag 24 november om 13h15 tot zondag 25 november om 17h15 wordt op het Nederlandse spoornet de seininrichting vervangen. Tussen Essen en Roosendaal worden beide sporen buiten dienst gesteld. Alle BENELUX-treinen worden dan vervangen door pendelbussen.
Op 24 november zijn dit de laatste treinen die tussen Essen en Roosendaal rijden:

- van Roosendaal naar Essen: de E 634 (aankomst in Essen om 13h10);

- van Essen naar Roosendaal: de E 611 (vertrek uit Essen om 12h50).
Op 25 november zijn dit de eerste treinen die tussen Essen en Roosendaal rijden:

- van Roosendaal naar Essen: de E 639 (aankomst in Essen om 18h10);

- van Essen naar Roosendaal: de E 616 (vertrek uit Essen om 17h50).
De Thalystreinen rijden dan niet tussen Brussel-Zuid en Amsterdam. De L-treinen worden beperkt tot Essen. Een pendelbus rijdt tussen Essen en Roosendaal. Uiteraard worden de dienstregelingen van de treinen naar Antwerpen aangepast.

34. Lijn 43 Luik - Marloie: Tijdens het weekend van 24-25 november wordt gewerkt aan de sporen tussen Bomal en Melreux. Op 24 wordt het spoor hier buiten dienst gesteld. Er zal een pendelbus rijden tussen Bomal en Melreux, wat een vertraging zal beteken van 15 minuten. Op 25 november kunnen de treinen niet rijden tussen Rivage en Melreux. Ook hier zal een pendelbus rijden, zonder halte in Sy evenwel. Dit geeft een vertraging van ongeveer 30 minuten. De aansluitingen kunnen daarom niet worden verzekerd in Marloie.

.

© 2001 NMBS

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...