Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetsite denationalevoorleesdag.nl online

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Internetsite www.denationalevoorleesdag.nl online

, 30-10-2001 -- Vanaf eind oktober is de internetsite www.denationalevoorleesdag.nl online. De internetsite is een initiatief van Stichting Lezen. Zij brengen hiermee leerkrachten, bibliotheekmedewerkers, ouders en pers ten alle tijden op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen rond De Nationale Voorleesdag. Op de internetsite worden onder andere voorleestips, onderzoeken, feiten en cijfers vermeld. Ook vinden ieder jaar op De Nationale Voorleesdag, Het Nationale Voorleesontbijt en De Nationale Voorleeswedstrijd plaats.

Onlangs hebben circa 4.000 basisscholen het lespakket ontvangen om deel te nemen aan de voorronden van De negende Nationale Voorleeswedstrijd. Het pakket biedt de basisscholen tips ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie