Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 30-10-2001
3e Persbericht 30 oktober 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven/Nuenen: Handtas gestolen
De handtas van een 76-jarige vrouw uit Nuenen is dinsdag tussen 14.15 en 14.45 uur gestolen. De vrouw fietste vanuit de Arendhof in Nuenen naar de DS Theodor Fliednerstraat in Eindhoven. Ze had haar handtas in haar fietstas gestopt. Toen ze in Eindhoven aankwam bemerkte dat de handtas uit haar fietstas was weggenomen. In de handtas zat een agenda, een portemonnee met diverse pasjes en ongeveer 60 gulden, een treinabonnement, een bril en sleutels.

Helmond: Snelheidscontroles
Op de Burgemeester van Houtlaan zijn dinsdag tussen 9.10 en 10.30 uur 313 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 26 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 81 km/u.

Op de Bakelsedijk zijn dinsdag tussen 11.45 en 14.50 uur 880 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 128 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 83 km/u.

Budel: Snelheidscontrole
Op de Randweg Oost zijn dinsdag tussen 11.55 en 16.10 uur 825 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 210 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 130 km/u.

Heeze: TV gestolen
Uit een woning aan de Vullinghspark is tussen vrijdagochtend 10.00 uur en dinsdagavond 18.30 uur een TV gestolen. De dader kwam binnen door de voordeur open te breken.

Oostelbeers: Rijzadels gestolen
Uit een niet afgesloten stal behorende bij een woning aan de Groenewoudsedijk zijn dinsdag tussen 9.15 en 11.15 uur twee rijzadels gestolen.

Someren: Botsing met tractor
Op de kruising Winkelstraat Veldweg Mierloseweg is een 30-jarige automobilist uit Helmond in botsing gekomen met een tractor. De 32-jarige Somerense bestuurder van de tractor reed over de Winkelstraat. Op het kruispunt wilde hij rechtdoor rijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de automobilist die van rechts over de Mierloseweg aan kwam rijden. De automobilist had nekklachten.

Son: Horloges gestolen
Uit een woning aan de Muizenberg zijn dinsdag tussen 12.50 en 19.00 uur drie horloges gestolen. De dader kwam binnen door een raam aan de achterkant van de woning open te breken.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Tijdens een verkeerscontrole zijn dinsdag op de Run 4200, de Heerbaan, de Heerseweg en op de Provincialeweg 13 bekeuringen uitgedeeld. Vier voor het rijden door rood, drie voor het ontbreken van een geldige APK, vier voor het negeren van een gesloten verklaring en twee voor het onverzekerd rijden met een voertuig.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie