Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TeleRelay benoemt sales & marketing manager

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

---
TeleRelay werft Patrick Teugels aan als sales & marketing manager

---

Antwerpen, 30/10/2001

TeleRelay, de Belgische ICT-specialist inzake messaging en groupware, maakt bekend dat het Patrick Teugels (38) heeft aangetrokken als sales & marketing manager. Met het aanstellen van Teugels wil TeleRelay niet enkel zijn business verder uitbouwen, maar tegelijk ook een krachtig positief signaal uitsturen dat het volop gelooft in zijn producten en in de markt.

Patrick Teugels, de nieuwe sales & marketing manager, begon zijn carrière bij NCR, waar hij de functie van account manager bekleedde. Vervolgens stapte Teugels over naar BIM als strategic account manager. Na drie jaar koos verkoos hij een nieuwe uitdaging aan te gaan en vond die bij Oracle, waar hij aangesteld werd als account manager en later opklom tot de functie van sales manager industry, transport & services.

Na zes jaar bij Oracle volgde de overstap naar Compaq Computer. Daar was Patrick Teugels verantwoordelijk voor de business unit "Emerging Markets" (service provisioning, wireless computing en start-ups). Teugels is doctorandus in de Toegepaste Economische Wetenschappen en de Beleidsinformatica (KU Leuven).

Luc Dierckx, stichter en CEO van TeleRelay: "Waar andere bedrijven momenteel de kat uit de boom kijken, gaan wij resoluut in het offensief. Het volstaat niet om met je technologie op de eerste rij te staan, je businessmodel moet je ambities kunnen volgen. In die optiek is het van vitaal belang mensen binnen te halen die hun sporen op dat gebied al ruimschoots verdiend hebben."

---
END

---
Omtrent TeleRelay
TeleRelay specialiseert zich in ICT-oplossingen voor messaging en groupware en richt zich voornamelijk op ondernemingen, ASP's, portaalsites, webbouwers en Communication Service Providers (CSP's), zoals telecombedrijven, carriers, ISP's, enz. TeleRelay levert betrouwbare oplossingen met sluitende service level agreements (SLA's) op het gebied van e-mail, e-mail security, e-mail distributie, agenda, unified messaging en groupware. In samenspraak met de klant vult TeleRelay de gekozen oplossing in, van analyse, ontwerp en implementatie tot het volledige beheer - hetzij bij de klant, hetzij vanuit de eigen data centra.
TeleRelay, Marijke van Remortel, Cockerillkaai 18, 2000 Antwerpen,
tel: +32 (0)70 22 22 58, fax: +32 (0)70 23 36 98, e-mail: (marijke.van.remortel@telerelay.com). Surfen kan naar www.telerelay.com.
NewsEnginePR, public relations, Michael Herremans tel: +32 (0)3 260 96 44
e-mail: (michael.herremans@newsenginepr.com)
Ref.:TR0022-1A6CA2

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie