Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Venlo

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 30-10-2001
Mediaberichten 30 oktober (15.30 uur)

Baarlo 140 bekeuringen bij snelheidscontroles

BAARLO Bij een radarsnelheidscontrole op de Napoleonsbaan Zuid heeft de politie maandagmiddag 140 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 2755 voorbijgangers was 85 km/u. Dat levert een bekeuring op van fl. 400,-.

Helden hennepkwekerij opgerold

HELDEN De politie heeft dinsdagmorgen een kleine maar professionele hennepkwekerij opgerold in een schuurtje achter een woning aan de Deken Jaspersstraat. Daarbij is een 22-jarige man uit Ochten aangehouden. In het schuurtje vond de politie 180 hennepplanten, zon 12 groeilampen, ventilatoren, druppelsysteem, kachel en schakelklokken. Het geheel werd op illegale manier van stroom voorzien. Het energiebedrijf is een onderzoek gestart. De politie heeft de hele installatie en de planten in beslag genomen en proces-verbaal opgemaakt. De aangehouden verdachte is na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Blerick gestolen auto uitgebrand

BLERICK Op een bouwterrein aan de Hudsonweg trof de politie maandagavond een uitgebrandde Mercedes Benz auto-ambulance aan. De auto bleek eerder te zijn gestolen bij een bedrijf in Blerick, waar het hek was opengeknipt. Kennelijk hebben de daders de auto later gedumpt op het bouwterrein en in brand gestoken. De schade voor de eigenaar is daardoor zon fl. 16.000,-.

Roermond 11 bekeuringen voor fout parkeren

ROERMOND Tussen kwart voor elf en half twaalf heeft de politie dinsdagmorgen elf automobilisten bekeurd die fout geparkeerd stonde op de Looskade. Dat fout parkeren levert gevaarlijke situaties op omdat grotere vrachtautos en de lijnbussen problemen krijgen met de ruimte en niet veilig meer door kunnen rijden. De controles zullen daarom worden herhaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie