Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telecomaanbieder BelBOB biedt goedkoop internationaal bellen

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwe telecomaanbieder BelBOB biedt goedkoop bellen naar het buitenland

Tarieven BelBOB tot 80% lager door slim concept

Amsterdam, 30 oktober 2001 - Bij Nederlands nieuwste telecomaanbieder BelBOB kan de klant direct "Besparen Op Bellen" naar het buitenland. BelBOB heeft een minimum aan personeel in dienst, alles is geautomatiseerd en dat komt in de tarieven tot uiting. Deze zijn tot 80% goedkoper dan die van gevestigde operators en vaak zelfs de goedkoopste van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn: Argentinië, China, Indonesië, Israël, Polen, Roemenië, Rusland, Singapore, Thailand, Turkije en Zuid Afrika. BelBOB streeft, ten tijde van malaise in de telecom markt, naar een omzet van 25 miljoen gulden in 3 jaar.

De dienst werkt direct op nagenoeg elk telefoontoestel. Klanten van BelBOB bellen met een vast of mobiel toestel naar het buitenland via 0900-nummers. Elk land heeft een corresponderend 0900-toegangsnummer, met een eigen tarief variërend van 12 cent per minuut tot 150 cent per minuut. Deze kosten worden via de gewone telefoon-nota (bijv. KPN) geïncasseerd. BelBOB is interessant voor iedereen die naar het buitenland belt.

Bellen met BelBOB is makkelijk en transparant
Bellers kunnen via BelBOB bellen zonder extra administratie. Men hoeft geen abonnement af te sluiten, zich niet aan te melden en ontvangt geen aparte factuur. De dienst is door iedereen direct te gebruiken. BelBOB spreekt het land van bestemming ter controle uit en onthoudt het laatst gebelde nummer, zodat men dit de volgende keer niet opnieuw hoeft in te toetsen. De beller hoeft dus alleen het betreffende 0900-nummer te onthouden.

De gesprekskosten voor het bellen naar een ander land zijn simpelweg gelijk aan het aantal gebelde minuten vermenigvuldigd met het tarief van het specifieke land. Er wordt per seconde afgerekend, het starttarief is 10 cent. Zo weet de beller precies tegen welk tarief hij of zij belt.

Waarom is bellen met BelBOB zo goedkoop?
BelBOB weet zijn kosten laag te houden doordat het bedrijf nagenoeg geen personeel in dienst heeft, zelf geen nota's verstuurt en bescheiden adverteert. Daarnaast hanteert BelBOB een kleine winstmarge waardoor op veel bestemmingen een groot prijsvoordeel aan de klant kan worden doorgegeven.

BelBOB
BelBOB maakt gebruik van 'state of the art' technologie en richt zijn diensten kostenefficiënt in. Het bedrijf maakt gebruik van de verbindingen van onder meer Energis, de op één na grootste klasse-A carrier in Engeland waardoor de kwaliteit hoogstaand is. BelBOB wil uitgroeien tot de meest vernieuwende telecom service provider van Nederland. Het concept BelBOB is gerealiseerd door 4tele.com. 4tele.com ontwikkelt nieuwe diensten voor telecom operators en service providers.

Meer informatie over BelBOB is te vinden op www.belbob.nl

Voor meer informatie:

Brodeur WorldWide
Reinier van den Biggelaar
Tel: 020-3462000
Email: (rvandenbiggelaar@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie