Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Reineveldbrug in Delft

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

19-10-2001

Opening Reineveldbrug in Delft

Op 3o oktober 2001 om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats van de gerenoveerde Reineveldbrug in Delft. Na een intensieve renovatie van ruim vier maanden heeft de Reineveldbrug in Delft een nieuw uiterlijk gekregen. Mede door de goede samenwerking tussen de diverse partijen is deze renovatie in zo'n korte tijd gerealiseerd. De provincie Zuid-Holland is dan ook lovend over het eindresultaat.

De brug is al weer enkele weken in gebruik. Toch wil de provincie Zuid-Holland nog even stilstaan bij dit project. Daarom nodigt de provincie u van harte uit om samen vanaf partyboot 'De Hydrograaf ' getuige te zijn van het leggen van de laatste steen aan de Reineveldbrug door gedeputeerde M. Houtman. Voorafgaand aan deze openingshandeling zal de Delftse wethouder de heer Grashoff het woord voeren.

Het programma luidt als volgt:

14.45-15.00 uur Eerste opstapmogelijkheid op partyboot 'De Hydrograaf aan de
Oostsingel, ten noordoosten van de Oostpoortbrug in Delft 15.00-15.30 uur Tweede opstapmogelijkheid bij de Reineveldbrug (Oostsingel)
16.00-16.20 uur Speech van wethouder Grashoff (Duurzaamheid) Plaatsen laatste steen Reineveldbrug door gedeputeerde M. Houtman 16.20-17.30 uur Receptie aan boord van 'De Hydrograaf' 17.30-18.00 uur Terugvaren naar locatie Delft/Oostpoortbrug voor afstap

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie