Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond plan gronden Doornseweg 1-3 Wijk/Duurstede

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatieavond plan voor de gronden Doornseweg 1-3

(voormalig pand woninginrichting Van de Pavert) In de zomer van 2000 heeft de gemeenteraad van Wijk bij Duurstede de panden Doornseweg 1-3 in Langbroek aangekocht met het voornemen om het beschermde dorpsgezicht te verfraaien. Na de aankoop is gestart met de planvorming. Het plan omvat de sloop van de voormalige winkel, het herstellen van het zicht op de monumentale kerk vanaf de Doornseweg, herstel (dubbele)woning en realisatie van een fiets-/wandelverbinding vanaf de Doornseweg via de Brink naar de Langbroekerdijk. De herinrichting van dit plangebied betreft de 1e fase van de herinrichting van de Kern van Langbroek. Nu de ideeën voor de 1e fase in kaart zijn gebracht willen wij belanghebbenden en geïnteresseerden informeren en de gelegenheid geven op/ aanmerkingen te maken.

Wij nodigen belanghebbenden en geïnteresseerden uit voor de informatieavond over de herontwikkeling van de gronden Doornseweg 1-3 (1e fase herinrichting van de Kern Langbroek) op dinsdag 30 oktober aanstaande om 20.00 uur in het Hervormd Centrum van de Ned. Hervormde Kerk, Brink 10, te Langbroek. Indien u nog vragen heeft kunt u contact op nemen met mevrouw M. Jansman (0343-595631) of de heer C. van Vliet (0343-595638).
Ter verduidelijking: de planvorming voor het duurzaam veilig inrichten van Langbroek is nog in volle gang. Later dit jaar volgt ook voor dit project een inspraakronde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie