Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentebestuur Ede neemt afscheid van burgemeester Blanken

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Buitengewone raadsvergadering op 30 oktober

Gemeentebestuur neemt afscheid
van burgemeester mr. W. Blanken

De gemeenteraad van Ede neemt op dinsdag 30 oktober a.s. afscheid van burgemeester mr. W. Blanken. Dit gebeurt in een buitengewone raadsvergadering in de raadzaal van het gemeentehuis; aanvang 19.30 uur.

Toespraken

De buitengewone raadsvergadering begint met een afscheidstoespraak van burgemeester Blanken. Aansluitend volgen toespraken van wethouder R. Spiegelenberg als loco-burgemeester en het raadslid G.A.IJ. van Ginkel als nestor van de gemeenteraad. De openbare vergadering eindigt na een dankwoord van mr. W. Blanken.
Na afloop van de vergadering biedt het gemeentebestuur van Ede de heer en mevrouw Blanken een afscheidsreceptie aan in de expositieruimte van het raadhuis.

Radio-uitzending

Voor de raadsvergadering is een aantal personen uitgenodigd onder wie enkele oud-bestuurders, relaties en familieleden van burgemeester mr. W. Blanken. Voor belangstellenden is beperkte plaatsruimte beschikbaar op de publieke tribune in het raadhuis. Ook kunt u de vergadering via de radio volgen. De Lokale Omroep Ede (LOE) verzorgt vanaf 19.30 uur een rechtstreekse uitzending die vermoedelijk een uur duurt. U kunt daarvoor afstemmen via het kabelnet op de frequentie 93.1 MHz of op de FM-etherfrequentie 107.3 MHz.
De volledige raadsagenda ligt tijdens kantooruren ter inzage in het Stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 4 in Ede. Voor meer informatie: Staf Gemeentesecretaris, tel. (0318) 68 05 32.
---

Ede, 26 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie