Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente en ouderenwerk geven opnieuw seniorenkalender uit

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Gemeente en ouderenwerk geven opnieuw seniorenkalender uit

De gemeente Deventer en de Stichting Ouderenwerk Deventer geven voor 2002 opnieuw een informatiekalender uit. De kalender bevat twaalf kleurenfoto's van onder meer Deventer taferelen, zoals het bezoek van het aanstaand Koninklijk bruidspaar. Naast de foto?s staan er voorlichtende teksten in over financiële regelingen die voor senioren in Deventer van belang kunnen zijn. Op deze manier willen de gemeente en de stichting het bestaan van deze regelingen onder de aandacht van de senioren brengen.

De kalender voor dit jaar was een groot succes. Veel senioren reageerden enthousiast op de uitgave. De in de kalender opgenomen antwoordkaarten, waarmee meer informatie kon worden opgevraagd, kwamen gestaag binnen. Van de vijfduizend exemplaren was al gauw niets meer over. De oplage voor 2002 is dan ook met duizend verhoogd.

De abonnees van De Horizon, een gratis periodiek van de Stichting Ouderenwerk, krijgen de kalender vanaf 5 november thuisgestuurd. Andere geïnteresseerde senioren kunnen de kalender afhalen in het Gemeentelijk Informatiecentrum, Burseplein 20 of bij de Stichting Ouderenwerk Deventer, H.G.Gooszenstraat 10.

Wethouder M.J.G. de Jager-Stegeman reikt vandaag het eerste exemplaar van de kalender uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in zorgcentrum Humanitas aan de Radboudlaan 1. De winkeliersvereniging Keizerslanden sponsort deze bijeenkomst.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie