Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlander opnieuw voorzitter Ernst & Young Law Alliance

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Nederlander opnieuw voorzitter Ernst & Young Law Alliance

29 oktober 2001 - Mr Bob Wessels (52), partner van advocaten- en notarissenkantoor Holland Van Gijzen, is opnieuw benoemd tot voorzitter van het internationale advocatennetwerk Ernst & Young Law Alliance. Met bijna tweeduizend advocaten in 60 landen bekleedt Ernst & Young Law Alliance de zesde plaats op de ranglijst van de grootste internationale advocatenorganisaties. Het afgelopen jaar groeide Ernst & Young Law Alliance met 25% in omvang. De omzet kwam uit op 285 miljoen US$, een toename ten opzichte van het jaar daarvoor met 35%. Wessels combineert zijn werkzaamheden voor Ernst & Young Law Alliance en Holland Van Gijzen met een parttime professoraat ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Voor meer informatie neemt u contact op met Bob Wessels op telefoonnummer 020 5497 771 of met persvoorlichter Jan-Willem Wits op tel 06 21 25 25 15.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie