Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ralph Kimball geeft training Data Warehouse in Baarn

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Op 30, 31 oktober en 1 november 2001 wordt dit jaar binnen de Europese grenzen éénmalig de driedaagse Advanced Data Warehousing training gegeven door Ralph Kimball uit de Verenigde Staten. Kimball die mondiaal bekendheid en erkenning geniet als pionier, schrijver, onderwijzer, spreker en adviseur op het gebied van Data Warehousing komt hiervoor speciaal naar Baarn.

Deze unieke training wordt georganiseerd door Kimball University in samenwerking met Quest for Knowledge en gesponsord door Newcom Information Systems. Ralph Kimball is nooit afgeweken van zijn overtuiging dat Data Warehouses ontworpen moeten worden om begrijpelijk en snel te zijn. Hij wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie