Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bredase school informeert leerlingen door middel van SMS

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CLUBMESSAGE

School zet SMS berichten in om leerlingen te informeren.

In oktober is het Baronie College te Breda gestart met de SMS SERVICE van ClubMessage. De leerlingen worden door deze SMS SERVICE op een populaire en effectieve wijze op de hoogte gebracht van roosterwijzigingen. Het probleem van slecht werkende telefoon cirkels waardoor leerlingen vaak voor niets naar school komen is hiermee opgelost.

'Het informeren van de leerlingen door middel van SMS sluit goed aan op hun belevingswereld en de communicatie middelen die daarbij horen. Deze SMS SERVICE wordt daarom ook goed ontvangen door de leerlingen. Daarnaast heeft 90% van de leerlingen een GSM, wat de SMS SERVICE van CLubMessage dus voldoende draagvlak geeft', aldus Christ Mol, leraar en initiator van de SMS SERVICE op het Baronie college.

De SMS SERVICE voor scholen is ontwikkeld door ClubMessage. ClubMessage ontwikkelt en levert SMS diensten aan de horeca, marketing- en ICT sector. Een van de jaarlijks terugkerende SMS projecten van ClubMessage is de EindexamenSMS service. 'Door dit SMS project zijn de scholen in aanraking gekomen met de mogelijkheden van SMS en is bij hen de vraag ontstaan naar een eigen SMS SERVICE. Door de ervaring die ClubMessage in de afgelopen jaren heeft opgedaan kon een klantvriendelijk product voor hen ontwikkeld worden', aldus Gilbert Gooijers van ClubMessage. Scholen kunnen inloggen op de site van ClubMessage en vervolgens zelf groepen aanmaken en berichten inplannen.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie