Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgisch kampioenschap in oktobernummer Paard & Rijtuig

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Niet te missen: het oktobernummer van Paard & Rijtuig!

30/10/2001

Overpelt, 30 oktober 2001
In het herfstnummer van Paard & Rijtuig vindt u de langverwachte reportages over het Belgisch kampioenschap in Peer en over het wereldkampioenschap tweespannen in Riesenbeck. Ook de CAI in Donaueschingen, de Ladies Cup in Eynatten en andere wedstrijden in België, komen aan de orde.
Totaal anders en alleen in Paard & Rijtuig te lezen, is de reportage over de beroemde Route du Poisson. Deze tweejaarlijkse regelmatigheidswedstrijd voor trekpaarden is een evenement dat geheel het noorden van Frankrijk twee dagen lang in zijn ban houdt. Paard & Rijtuig volgde voor u de Route dag en nacht van Boulogne tot Parijs. De zo fel gewaardeerde reeks "Koets in een kader" artikelen wordt zoals beloofd verder gezet en dit met een studie over het ontstaan en de geschiedenis van de curricle.
Voor de liefhebbers van het antieke gerij brengen wij nog uitgebreide reportages en foto's van de traditiewedstrijden in Nokere en Roeselare.
De trekpaarden komen in dit nummer ruim aan bod. Naast de Route de Lorraine, volgden wij ook twee Power Horse Competion-wedstrijden en brengen wij u unieke beelden van het wereldrecord dat Willy Naessens vestigde met een span van 72 trekpaarden.
Alsof dit nog niet volstaat, vindt u in het oktobernummer van Paard & Rijtuig nog andere artikels en nieuwsberichten uit de wereld van het aangespannen paard. Kortom, Paard & Rijtuig publiceerde in oktober weer een niet te missen nummer!

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.
Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 EUR voor abonnees in België en 35 EUR voor abonnees in Nederland. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen.

Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Leopoldlaan 1,
B-3900 Overpelt
België
Tel. +32 (0)11/66 41 04
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

(paardrijtuig@pi.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie