Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Directe verzekering voor beroepsziekten

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Een directe verzekering voor beroepsziekten
Beroepsziekten staan volop in de aandacht, zowel bij politici en organisaties van werkgevers en werknemers als bij het grote publiek. Indien een beroepsziekte leidt tot (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, komt de vraag hoe de financiering van het verlies van inkomen wordt geregeld. In gevallen waar een werkgever aansprakelijk wordt gesteld, geldt een dekking op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Vanwege een samenspel van factoren zal dit risico op termijn niet meer adequaat verzekerbaar zijn op de AVB. Verzekeraars pleiten daarom voor een alternatieve particuliere verzekering, die werkgevers verplicht moeten afsluiten voor hun werknemers. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie