Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minderjarige dief aangehouden in De Bilt

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-10-2001

Politieberichten district Binnensticht, 08.55 uur
Minderjarige dief aangehouden

DE BILT Maandagmiddag rond vier uur probeerde een 14-jarige jongen uit De Bilt in een winkel aan de Looijdijk snoepgoed mee te nemen zonder te betalen.

De politie nam de jongen mee naar het politiebureau en stelde de ouders van de jongen in kennis. De jongen krijgt een Halt-straf.

Verdachte aangehouden

ZEIST In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks kwart over drie kreeg de politie de melding dat bij een bedrijf aan de Slotlaan een man een ruit had ingegooid.

Ter plaatse gekomen kon de politie een verdachte op de Oude Arnhemseweg aanhouden die voldeed aan het signalement die enkele getuigen hadden opgegeven. De man, een 31-jarige inwoner van Utrecht, is meegenomen naar het politiebureau en bekende de ruit te hebben ingegooid omdat hij dronken was.

De politie onderzoekt nog of de man het voorzien had op de goederen in de winkel.

Gordelcontrole

GROENEKAN Maandagmiddag hield de politie van twee tot vier uur op de Nieuwe Weteringseweg een gordelcontrole. Zeven personen droegen geen autogordel. In totaal zijn 243 personen gecontroleerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie