Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Controle autoverlichting in gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 30-10-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo


Controle autoverlichting

De donkere dagen zijn weer aangebroken. Veel autoritten vinden plaats bij duisternis of tijdens slechte weersomstandigheden. Het voeren van juist afgestelde autoverlichting is hierbij van groot belang. Helaas komt het nog vaak voor dat de verlichting niet op de juiste wijze functioneert, bijvoorbeeld door een verkeerde afstelling. Verblinding van medeweggebruikers is dan vaak het gevolg. Hierdoor ontstaan jaarlijks vele ongevallen. Op dinsdag 30 oktober, van 19:00 tot 21:00 uur, organiseert de afdeling Denekamp van 3VO in samenwerking met de gemeente een preventieve verlichtingscontrole. Tijdens deze controle wordt de werking en afstelling van uw ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie