Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

United Services Group bundelt Zelfstandigen Zonder Personeel

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: United Services Group
Zoek soortgelijke berichten
United Services Group

United Services Group bundelt Zelfstandigen Zonder Personeel

Maatschapstructuur biedt freelancers zekerheid in vrijheid

Almere, 31 oktober 2001- Acquisitie, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, gezamenlijke kwaliteitsnormen en een platform om ervaringen en vragen uit te wisselen: United Services Group N.V. introduceert een in alle opzichten faciliterende organisatie voor de honderdduizenden zelfstandigen zonder personeel in de vrije beroepen. De hiertoe speciaal gevormde werkmaatschappij United Independent Solutions combineert de voordelen van een gezamenlijke onderneming (in maatschapvorm) met de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap.

Bijna twaalf procent van de Nederlandse beroepsbevolking werkt zelfstandig. In 'traditionele' vrije beroepen, maar steeds vaker ook in sectoren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie