Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wensbeeld Groen Amsterdam wordt meerjarenprogramma groen

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


---
|
Wensbeeld hoofdgroenstructuur, nadere uitwerking

Wensbeeld hoofdgroenstructuur, nadere uitwerking

Het college van B&W heeft ingestemd met de uitwerking van het wensbeeld Groen tot een meerjarenprogramma groen. Het Wensbeeld Groen (exclusief Visie) wordt betrokken bij de verdere besluitvorming over het Structuurplan. Het college ziet het wensbeeld als bouwsteen voor het structuurplan en de mogelijke daaruit voortvloeiende integrale gebiedsvisies voor transformatiegebieden. Het gaat in het bijzonder om de Riekerpolder/Oeverlanden Nieuwe Meer, Westrand (Sloterscheg/westelijke Brettenzone), Schellingwoudescheg, Noorder-IJplas, Diemerscheg en de kop van de Amstelscheg. De wethouder Milieu en Openbare Ruimte wordt betrokken bij een nadere uitwerking van deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie