Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Terugdringen niet-gebruik prioriteit minimabeleid H'sum

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Terugdringen niet-gebruik blijft prioriteit minimabeleid

Een vast bedrag voor mensen die actief deelnemen aan het maatschappelijk verkeer, een eenvoudiger kwijtscheldingsregeling en uitbreiding van het pakket duurzame gebruiksgoederen. Het zijn de belangrijkste wijzigingen waarmee het college van burgemeester en wethouders mensen met een minimuminkomen in staat wil stellen beter gebruik te maken van de financiële regelingen.

Evenals voorgaande jaren blijft het terugdringen van het niet-gebruik van verschillende financiële regelingen ook in 2002 hoofddoelstelling van het gemeentelijk minimabeleid. Om dat te bereiken ontvangen mensen met een minimumuitkering op aanvraag voortaan een vast normbedrag uit het participatiefonds. De hoogte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie