Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winnaars ThinkQuest2001 bekend gemaakt

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Prachtige prijzen voor website-makers!

De jury van ThinkQuest 2001 maakte op woensdag 31 oktober de winnaars bekend van de jaarlijks terugkerende ThinkQuest 'web-strijden'. Tijdens een grandioos finale evenement demonstreerden de deelnemende teams van basisschool leerlingen, leerlingen voortgezet onderwijs en docenten/studenten hun websites. Ruim twee ton aan prijzen is beschikbaar gesteld door Kennisnet. Minister Hermans reikte hoogstpersoonlijk de prijzen uit in de docenten/studenten categorie.

De winnaars van ThinkQuest-Junior, de categorie voor basisscholen, wonnen ieder een eigen Pentium-PC. De beste Junior klassen-inzending won een ICT-budget voor de school en een schoolreisje naar keuze. De teams ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie