Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Emmen verdeelt jaarlijkse 6-tons pot over projecten

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


---

Persbericht: Gemeente verdeelt 6 tons pot , 31 oktober 2001

Gemeente verdeelt jaarlijkse '6-tons pot over projecten

Het college heeft besloten de jaarlijkse -in de volksmond genoemde- '6-tons pot'- volgens een verdeelsleutel toe te kennen aan infrastukturele werken die door erkende overlegpartners zijn ingediend.

Ieder jaar kunnen erkende overlegpartners het college adviseren over infrastructurele werken in wijk, dorp of buurt, die naar het oordeel van de erkende overlegpartners zo snel mogelijk zouden moeten worden uitgevoerd. Het college stelt daarvoor jaarlijks een bedrag van f. 600.000,-- ( 272.268,--) beschikbaar, ook wel de 6-tons pot genoemd. De projecten mogen geen onderhoudswerken betreffen en niet meer bedragen dan f. 50.000,-- ( 22.727,--) per project. De gemeente voert de projecten uit. De ingediende projecten overtreffen het beschikbare budget. Op basis van beleidsprioriteit heeft de gemeente vervolgens keuzes gemaakt.
De exacte verdeling van het volume is te omvangrijk om in dit persbericht af te drukken. Voor een overzicht van de verdeling kunt u contact opnemen met de afdeling Verkeer Vervoer Wegen (VVW), telefoon 0591-685759. Het overzicht is binnen enkele dagen in te zien op de website van de gemeente: www.emmen.nl


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie