Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Vries Robbe Groep uit surseance

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: De Vries Robbe Groep
Zoek soortgelijke berichten
De Vries Robbe Groep

PERSBERICHT

De Vries Robbé Groep N.V. maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met de bij de omvorming van Mulder Boskoop NV in De Vries Robbé Groep N.V. betrokken partijen over de betaling van een zodanige schadevergoeding dat de vennootschap haar crediteuren een verantwoord accoord kan aanbieden. Daardoor is de verwachting gerechtvaardigd dat de vennootschap op korte termijn uit de surseance zal komen.

Directie (Ir. P. Tersteeg) en Commissarissen (Prof Dr R.A.M. Pruijm en J.D. Stroes) hebben in de aandeelhoudersvergadering van 30 oktober hun functie ter beschikking gesteld. Op verzoek van de algemene vergadering van aandeelhouders hebben zij zich evenwel bereid verklaard om voort te gaan met hun werkzaamheden en samen met bewindvoerder Mr F.B.J. Grapperhaus een crediteurenaccoord uit te werken. Daarna beschouwen zij hun taak als volbracht nu de vennootschap "schoon" kan worden opgeleverd en willen zij graag ruimte geven aan een nieuwe Directie en Raad van Commissarissen om verder gestalte te geven aan de toekomst van de onderneming. In een volgende, medio november te houden aandeelhoudersvergadering zal de heer G. Toth ter benoeming worden voorgedragen als statutair directeur en de heer J. Verkley als commissaris.

In een later dit jaar nog te houden aandeelhoudersvergadering zullen de plannen met betrekking tot de verdere toekomst van de onderneming meer in detail bekend gemaakt worden en zullen ook de jaarrekening over 2000 en de verwachting van het resultaat over 2001 bekend gegeven worden.

Huis ter Heide, 31 oktober 2001
De Vries Robbé Groep N.V.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie