Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Korthuis Rotterdam opent Mekan

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis opent Mekan

Wethouder Sandra Korthuis (o.m. Maatschappelijke Dienstverlening) opent op woensdag 31 oktober om 14:30 uur de Turkse Mekan Ontmoetingsruimte aan de Schilperoortstraat 45a-47c in Rotterdam Charlois. Zij verricht de openingsceremonie samen met portefeuillehouder L.Martijn van de deelgemeente Charlois. Het stedelijk project Mekan is een samenwerkingsverband van de stichting Pluspunt en de stichting Stimulans/SBWR. In Charlois is een aparte ontmoetingsruimte voor Turkse mannen en een voor Turkse vrouwen. Aan de Mekan Ontmoetingsruimte Charlois werken naast de bovengenoemde, de volgende instellingen mee: de stichting Charlois Welzijn, de Vereniging van Anatolische Ouderen Rijnmond en de werkgroep Anatolische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie