Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewapende overval op cafetaria in het Drenthse Nietap

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagmiddag 31 oktober 2001
15:48 woensdag 31 oktober 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

KLIJNDIJK
Eenzijdig ongeval met letsel
Woensdagochtend tegen 8.45 uur is een 36-jarige man uit Zwartemeer aan de Hoofdweg met zijn auto tegen een boom gereden. De man is met een diepe vleeswond in de kin overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege zware schade is zijn kentekenbewijs ingenomen.

STIELTJESKANAAL
Diefstal aanhanger
Dinsdagnacht is aan het Stieltjeskanaal de aanhanger van een 55-jarige man uit Coevorden gestolen. Men heeft het hek geforceerd en daarna de aanhanger gestolen die stond gekoppeld aan een bus.

MEPPEL
Diefstal uit bedrijf
Woensdagmorgen tussen 03.00 uur en 10.30 uur zijn aan de Zuideinde op het binnenterrein van een bedrijf daders het dak van een cafe opgeklommen. De daders hebben het dakraam geforceerd en hebben een geldkistje, een kassalade en ander geld ontvreemd. De 51-jarige eigenaar meldde de inbraak woensdagochtend bij de politie.

NIETAP
Gewapende overval
Woensdagochtend rond 10.30 uur is een cafetaria aan de J.P. Santeeweg overvallen. De 37-jarige werkneemster die op dat moment vanuit de toiletruimte de zaak binnenliep, werd bij de deur vastgegrepen door een man met een helm op. Meteen kreeg ze een mes op haar keel gezet. Onder de dreiging van het mes moest ze de kassa openmaken. De overvaller pakte vervolgens een hoeveelheid papiergeld uit de kassa. Daarna maakte hij zich met zijn compagnon uit de voeten. Beide mannen hebben een lengte van ongeveer 1.65 m. De dader die het geld uit de kassa pakte, sprak Nederlands met een buitenlands accent. Hij droeg een zwarte helm, met kronkelende slangen op de zijkant. De andere dader droeg ook een helm. Daarvan is alleen bekend dat deze donker van kleur is. Het is niet bekend hoeveel geld er gestolen is.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie