Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-10-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.40 uur
Bromfietscontrole

NIEUWEGEIN / HOUTEN Op dinsdag 30 oktober heeft de politie meerdere bromfietsen gecontroleerd.

De controle werd gedurende de surveillance in de middag en avond in Houten en Nieuwegein verricht. Daarbij werden tien bromfietsen onder de loep genomen. Er werden zeven bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder helm, het niet hebben van een bromfietscertificaat en omdat een bromfiets niet was voorzien van een gele plaat.

Man valt met fiets

HOUTEN Op dinsdag 30 oktober is een fietser met een kind voorop in een zitje gevallen.

Rond half vijf in de middag reed een 63-jarige man uit Houten met zijn fiets over de Schalkwijkseweg. Hij had zijn kleinkind (leeftijd onbekend) in een zitje voorop. Doordat de voorvork afbrak, kwamen de man en het kindje ten val. De man liep een wond aan zijn linker wenkbrauw en enige schaafwonden op. Het kind had zo op het oog geen letsel. Door een 65-jarige passant uit Schalwijk werd eerste hulp verleend.

De man en zijn kleinkind zijn tezamen voor onderzoek per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Aanrijding tussen bromfiets en fiets

NIEUWEGEIN Op dinsdag 30 oktober heeft een aanrijding tussen een bromfiets en een fiets plaatsgevonden. Beide bestuurders raakten gewond.

Rond kwart over twee in de middag reed een 12-jarige fietsster uit Vianen over het fietspad van de Plettenburgerbaan. Zij haalde twee naast elkaar rijdende fietsers in en op dat moment naderde uit de tegenovergestelde richting een 16-jarige bromfietser uit Nieuwegein. De fietsster en bromfietser botsten op elkaar en kwamen ten val.

Het meisje is met letsel aan haar gezicht en nekklachten per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. De jongen had schaafwonden aan zijn linkerhand en mogelijk een gebroken pink. Hij is op ook naar het ziekenhuis gegaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie