Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen
Inspraak
Op de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer wordt momenteel een uitwerking voorbereid van het bestemmingsplan Gijzenrooi. Deze uitwerking beoogt het realiseren van een kinderdagverblijf aan het Bunderkensven. Een exemplaar van het daartoe ingediende bouwplan en een situatietekening waarop de voor deze functie nodige parkeerplaatsen zijn aangegeven, liggen van 1 november 2001 tot en met 28 november 2001 op werkdagen tijdens kantoortijden ter inzage bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in het gebouw van de Technische Diensten. Ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen kunnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie