Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagochten 31 oktober 2001
10:53 woensdag 31 oktober 2001

Ernest Zinsmeyer, 0591-662014/ 06-22662875

EMMEN
Diefstal uit auto
Dinsdag overdag is aan de Rondweg ingebroken in de auto van een man uit Stadskanaal. Voorbijgangers zagen dat een raam van de auto was ingeslagen. Het is niet bekend of er iets is weggenomen.

ASSEN
Diefstal uit auto
Dinsdagmiddag is aan de Torenlaan uit de, in de parkeergarage geparkeerde, auto van een 50-jarige man uit Anloo gestolen. Nadat het portierraam was vernield, zijn er een autoradio cd-speler gestolen en een zestal cds.

ASSEN
Inbraak in bestelbus
Dinsdagavond is tussen 20.40 uur en 20.45 uur aan de Kleuvenstee ingebroken in de bestelbus van de 45-jarige man uit deze woonplaats. De dader is binnengekomen door een ruit van de schuifdeur te vernielen en heeft een autoradio en een frequentiescanner gestolen.

VEENOORD
Verdachte opgepakt na diefstal
Dinsdagnacht rond twee uur is aan de Industrieweg een 29-jarige man uit deze plaats aangehouden nadat hij met een vuilniszak met allerlei spullen op het industrieterrein was aangetroffen. Na ondervraging heeft de verdachte bekend de in de zak aanwezige koffie, melk en suiker te hebben gestolen uit de rechter loods op een bedrijventerrein waar hij zojuist vandaan kwam. De man is ingesloten.

MEPPEL
Winkeldiefstal
Dinsdagavond is aan het Vledder een 38-jarige man uit de Wijk aangehouden na het plegen van een winkeldiefstal. Hij had, inmiddels voor de zoveelste keer, levensmiddelen gestolen ter waarde van ruim 42 gulden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

EMMEN
Mishandeling supermarkt
Dinsdagavond is aan de Balingerbrink een 33-jarige caissière gespuugd, geschopt en geslagen toen zij naar een winkeldief liep die op dat moment een blikje bier in zijn jas stopte. De winkelbediende vroeg aan de jongen of zij wilde afrekenen en weggaan. Daarna begon deze jongen haar te schoppen en slaan, en maakte zich daarna met zijn kameraad uit de voeten.
De politie roept getuigen op die de verdachten hebben gezien. De verdachte had donker haar en hij droeg een rood hoofddoekje.

MEPPEL
Aanrijding met letsel
Dinsdagmiddag tegen 17.45 uur is aan de Grote Akkerstraat een man uit deze plaats met zijn fiets tegen een deur van een auto gekomen is over de kop geslagen. De auto, van een 49-jarige man uit Assen, stond half op de rijbaan en half op het trottoir. De fietser is met een gebroken elleboog en een gat in zijn hoofd opgenomen in het ziekenhuis.

ZWIGGELTE
Verkeersongeval auto met vrachtwagencombinatie
Dinsdagavond is aan de Halterweg de auto van een 37-jarige bestuurder, afkomstig uit Westerbork, achter op een trailer van een vrachtwagencombinatie gebotst. In de auto zat een man met zijn 4-jarige dochtertje. Hij kon niet op tijd meer remmen. Het ongeluk ontstond toen de trailer stond geparkeerd op de rechterrijstrook. De bestuurder van de vrachtwagen, een 45-jarige man uit Zuidwolde, was even een container gaan laden en had onvoldoende verlichting geplaatst op de combinatie.
De autobestuurder had last van nek- en schouderklachten. De dochter is met een scheurtje in de schedel, een hersenschudding en een vleeswond in de wang overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De bestuurder van de vrachtwagen heeft een proces-verbaal opgelegd gekregen.

ASSEN
Gestolen auto teruggevonden
Dinsdagmiddag is een gestolen auto, een Opel Kadett stationwagon, teruggevonden op het Noordenveld. De auto was 10 dagen geleden gestolen op de Smetanalaan.

ASSEN
Aanhanger gestolen
Dinsdagavond rond halftwaalf is aan de Groningerstraat de aanhangwagen van de 42-jarige eigenaar uit deze woonplaats losgekoppeld van de auto en gestolen.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie