Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-10-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.50 uur
Diefstal uit winkel

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een 24-jarige man uit Amersfoort aangehouden nadat hij goederen uit een winkel had gestolen.

De man wilde een winkel aan de Rietzangerstraat verlaten zonder een aantal snoeprepen af te rekenen aan de kassa. De politie werd gewaarschuwd en kon de man aanhouden.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd er van een tot half vier een snelhiedscontrole gehouden op de Van Randwijcklaan. Hier passeerden ongeveer 450 voertuigen de controlepost waarvan er 4 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 kilometer per uur.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een 43-jarige vrouw uit Amersfoort aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten zagen de automobiliste rijden over de Bosweg en bij controle bleek dat ze een lege fles wijn op de passagiersstoel had liggen. Onderzoek wees uit dat de vrouw alcohol had gedronken en op het bureau blies ze 1.55 promille.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en moest tevens haar rijbewijs inleveren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie