Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plasmon sluit niet-exclusieve overeenkomst met Exabyte

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Plasmon sluit niet-exclusieve overeenkomst voor de aankoop van technologie- en productielicenties voor Exabyte autoloader

Minneapolis (Verenigde Staten) - oktober 2001 - Plasmon Plc (London Stock Exchange Symbool: PLM), koploper op het gebied van geautomatiseerde oplossingen voor dataopslag, heeft een niet-exclusieve overeenkomst met Exabyte Corporation gesloten. Deze overeenkomst gaat over de aankoop van ontwerp- en productielicenties voor een reeks door Exabyte ontworpen tape autoloaders. Plasmon zal productiefaciliteiten voor deze producten inrichten in de fabriek in Colorado Springs (Verenigde Staten) en verwacht dat de productie eind 2001 zal beginnen.

Plasmon heeft al sinds oktober 2000 een OEM leverancierslicentie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie