Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diverse berichten gemeente Lisse

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

DIVERSEN

Art. 3:42 Algemene wet bestuursrecht
Vaststelling regeling jubilea Lissese instellingen In zijn vergadering van 25 oktober 2001 heeft de gemeenteraad een regeling voor jubilea van Lissese instellingen vastgesteld. In deze regeling zijn beleidsregels opgenomen die kunnen worden toegepast in geval dat verenigingen en instellingen bij de gemeente aankondigen dat zij een jubileum of lustrum vieren.

Subsidiëring Cultuurtraject in de Bollenstreek, schooljaren 2001-2002, 2002-2003 en 2003-2004
Het Cultuurtraject is een driejarig experiment dat bedoeld is om in de regio activiteiten voor leerlingen in de basisvorming te ontwikkelen. Hiervoor wordt een regionaal georganiseerd netwerk van scholen en culturele instellingen opgezet.
Met dit project stelt de provinciale instelling Kunstgebouw zich ten doel scholieren van de basisvorming van het voortgezet onderwijs in aanraking te brengen met 6 kunstdisciplines in de kunst- en culturele sector.
In relatie met het vorenstaande heeft de raad in zijn vergadering van 25 oktober 2001 besloten het Fioretticollege een subsidie voor deelname aan het Cultuurtraject toe te kennen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie