Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Honda introduceert nieuw brandstofcel-model: FCX-V4

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

31-10-2001

Honda introduceert nieuw brandstofcel-model: FCX-V4

Met de FCX-V4 introduceert Honda een nieuw, door een brandstofcel aangedreven model. De FCX-V4 onderscheidt zich door zijn prestatieniveau, dat meer overeenkomt met dat van conventionele productiemodellen dan bij eerdere autos met brandstofcel.

Verbeteringen zijn gerealiseerd bij zowel de pure prestaties, zoals topsnelheid en acceleratie, als bij de grotere actieradius. In de FCX-V4 zijn eveneens nieuwe botsveiligheidsdetails geïntegreerd.

Het vorige experimentele model, de FCX-V3, stond hoog aangeschreven vanwege de startkarakteristieken van de motor, het lage geluidsniveau en de acceleratie. In verhouding is de maximum snelheid van de FCX-V4 toegenomen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie