Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 31-10-2001
Mediaberichten 31 oktober (12.00 uur)

Venlo 347 bekeuringen bij snelheidscontrole

VENLO Bij een radarsnelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie dinsdag 347 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 97 km/u. Dat levert een bekeuring op van fl. 590,-.

Blerick 13 bekeuringen bij snelheidscontrole

BLERICK Bij een radarsnelheidscontrole op de Eindhovenseweg heeft de politie dinsdagmiddag 13 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 100 km/u. Dat levert een bekeuring op van fl. 590,-.

Roermond aangehouden met vals identiteitsbewijs

ROERMOND De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige man uit Roermond aangehouden die zich een maand eerder met een vervalst identiteitsbewijs liet inschrijven bij een uitzendbureau. Dat is bij de politie gemeld die een onderzoek instelde en de verdachte dinsdagmiddag kon aanhouden na toestemming van de officier van justitie. De man is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie die de zaak verder onderzoekt.

Panningen gestolen bromfiets in beslag genomen

PANNINGEN De politie heeft dinsdagavond een 17-jarige jongen uit Venlo aangehouden en de gestolen bromfiets waarop hij reed in beslag genomen. De bromfietser reed over de Dr. Cuypersstraat en wilde ervandoor gaan bij het zien van de politie. Dat mislukte en hij werd aangehouden. Alle sloten van de bromfiets bleken vernield te zijn en er was geen verzekering afgesloten. De bromfiets is door de verdachte eerder die avond onbekeerd aangetroffen en meegenomen. Een aangifte van de diefstal is er niet. Evenmin is bekend wie de eigenaar is. De jongeman is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Heythuysen 11 bekeuringen bij verkeerscontrole

HEYTHUYSEN Bij verkeerscontroles heeft de politie dinsdagavond 11 weggebruikers bekeurd. 6 automobilisten kregen een boete van fl. 90,- omdat zij de autogordel niet gebruikten; 2 omdat ze te hard reden en 1 omdat er onterecht mistlampen werden gebruikt. Verder kregen twee bromfietsers een bekeuring omdat zij geen helm op hadden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie