Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sapec versterkt haar energiepool aanzienlijk

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten

Euronext Brussels

Sapec versterkt haar energiepool aanzienlijk

Via haar dochteronderneming Tharsis en diens dochteronderneming Guadalmancha, die ze respectievelijk voor 67% en 68% in handen heeft, verwierf de groep Sapec participaties in verschillende Spaanse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de productie van energie uit hernieuwbare bronnen (waterkracht en windenergie).

Via Guadalmancha verwierf Tharsis meer specifiek enerzijds een belang van 51% in het kapitaal van de onderneming Saltesa, die op haar beurt 100% bezit van de onderneming Hidrohispana en anderzijds 30% van het kapitaal van Hidronorte. Deze ondernemingen hebben een gezamenlijke geïnstalleerde capaciteit van 60 MW, wat overeenkomt met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie