Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviescommissie Duurzame Energie gaat aan de slag

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Adviescommissie DE gaat aan de slag

De eerste tender van de subsidieregeling Duurzame Energie 2001 heeft ruim honderd projectvoorstellen opgeleverd. Een adviescommissie bestaande uit zes onafhankelijke deskundigen gaat deze voorstellen beoordelen en rangschikken. Vervolgens brengt de commissie een advies uit aan de minister van Economische Zaken.

Onlangs is de eerste tender gesloten van de nieuwe subsidieregeling Duurzame Energie 2001, die onderdeel vormt van het Novem-programma Duurzame Energie in Nederland (DEN). De belangstelling was groot: er werden ruim honderd projectvoorstellen ingediend. Eind augustus is een adviescommissie Duurzame Energie aangesteld om de voorstellen te beoordelen en te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie