Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 31-10-2001
Politiebericht district Maasland

GORDELCONTROLE, Nistelrode

Dinsdagmiddag is een gordelcontrole gehouden op Wijhen in Nistelrode. Totaal 9 personen werden bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden terwijl dat wel vereist was.

TE VEEL GEDRONKEN, Nuland

Dinsdagavond rond 19.00 uur is een 18-jarige man uit Zeeland bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond plaats op de Rijksweg in Nuland.

NEP WAPEN, Oss

Dinsdagavond werd op de Singel 1940 1945 in Oss een 16-jarige bromfietser uit Oss gecon-troleerd. De bromfiets van de jongen bleek een te hoog vermogen te hebben, waarvoor hij werd bekeurd. Ook bleek de jongen een nep pistool bij zich te hebben. Daar dit een op een echt lijkend pistool was, wat onder de Wet Wapens en Munitie valt is ook hiervoor proces-verbaal opgemaakt. Het wapen is inbeslaggenomen.

CONTROLE AGRESSIEF VERKEERSGEDRAG

Door de politie Maasland is dinsdag in Oss gecontroleerd op agressief verkeersgedrag. In de maanden oktober en november wordt landelijk door de politie extra gecontroleerd op agres-sief verkeersgedrag. Vijf bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. Van een 43-jarige man uit Wijchen, een 43-jarige man uit Oirschot, een 19-jarige man uit Oss en een 32-jarige man uit Beunin-gen werd het rijbewijs ingevorderd omdat ze meer dan 55 kilometer te hard reden. Verder werd bekeurd voor: het onnodig links blijven rijden, het onvoldoende afstand houden, het rijden in verboden richting en het rijden onder invloed. Totaal werden 15 bekeuringen uitge-deeld.

INBRAAK BEDRIJF, Lith

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan het Marktplein in Lith. Een deur werd opengebroken. Alle kasten in het pand werden doorzocht. Een gering geldbe-drag werd gestolen.

GELUIDSAPPARATUUR UIT AUTO GESTOLEN, Ravenstein

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Roesterd in Ravenstein. Een portier werd opengebroken. Uit de auto werden de versterker en de geluidsboxen gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, Heeswijk Dinther

Dinsdag is vanaf de Vorstenbosscheweg in Heeswijk Dinther een zwarte Puch Z1 gestolen. de bromfiets heeft als verzekeringsnummer ZPF-508.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie