Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag Informatiebeveiligingsevenement Infosecurity.nl 2001

Datum nieuwsfeit: 31-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Informatiebeveiligingsevenement Infosecurity.nl 2001 succesvol verlopen

Amsterdam, 31 oktober 2001 De beurs Infosecurity.nl, die 18 en 19 oktober jongstleden plaatsvond in de Utrechtse Jaarbeurs, is in alle opzichten succesvol verlopen. De beurs, georganiseerd door Reed Exhibitions, trok bijna 2300 bezoekers, waarvan een kwart werkzaam is als IT security specialist of -consultant met beslissingsbevoegdheid inzake investeringsbeslissingen.

Ondanks de algehele malaise in de ICT-industrie heeft Infosecurity.nl zich goed staande weten te houden , aldus Editha Derksen, beursmanager van Infosecurity.nl. Hoewel het bezoekersaantal vrijwel gelijk is gebleven blijkt de belangstelling van de bezoekers te zijn toegenomen. Het gemiddelde beursbezoek bedroeg 4 uur. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie