Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Metamorfose bij internetwinkel Rilex Nederland Group

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Metamorfose bij FDKsoft.com

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 01-11-2001 -- Rilex Nederland Group heeft haar internetwinkel,FDKsoft.com een ware gedaantewisseling laten ondergaan. De website is in z'n totaliteit nieuw van opzet en het assortiment is wederom aanmerkelijk uitgebreid. Ook alle nieuwe relaises zijn nu in ruime mate verkrijgbaar. Extra aandacht heeft Rilex nederland Group gegeven aan de software voor bedrijven die nu bij FDKsoft.com terecht kunnen voor al haar bestellingen.

Informatie over FDKsoft.com FDKsoft.com is een Nederlandstalige webstore met een duidelijke site, heldere productinformatie, maximale aandacht voor de klantenservice, een betaalbare prijs en een snelle levering (binnen 3 werkdagen) zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie