Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bobslee vrouwen team op weg naar Salt Lake City 2002

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ANITE BENELUX BV

Bobslee vrouwen team op weg naar Salt Lake City 2002

T.a.v.: de (sport)redactie
Van: Nederlandse damesbobsleeteams
Betreft: presentatie/ persconferentie

2 NEDERLANDSE VROUWEN BOBTEAMS OP WEG NAAR SALT LAKE CITY

WORLDCUPWEDSTRIJDEN IN WINTERBERG 10 en 11 NOVEMBER

Geachte (sport)redactie,

De twee Nederlandse tweepersoons vrouwenbobteams, Ilse Broeders en Eline Jurg, behaalden afgelopen seizoen de 7e en 10e plaats op de wereldranglijst.
Dat betekende, dat hun droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen werkelijkheid lijkt te gaan worden. De nominatie betekent dat alles op alles wordt gezet op weg naar Salt Lake City. De ervaren coach Czudaj en oud kampioen en materiaalman Falk Klotsche werden aangetrokken om de prestaties van de dames verder te verbeteren.

Om deelname af te dwingen moeten de dames dit seizoen tijdens diverse Worldcupwedstrijden vormbehoud tonen. De afgelopen maanden hebben ze hard getraind in Nederland en in het buitenland. Tijdens de Worldcupwedstrijden in Winterberg zullen ze voor het eerst dit seizoen hun prestaties tonen.

Wij nodigen u dan ook graag uit hiervan getuige te zijn. Winterberg is ongeveer 3 uur rijden vanuit het midden van Nederland. De wedstrijden beginnen zaterdag 10 en zondag 11 november a.s. om 10.00 uur en zullen ca. 2,5 uur duren. Er zullen 2 runs per dag plaatsvinden.

Op zondag 11 november om 15.00 uur organiseren wij een persconferentie in het Bobhaus te Winterberg, waar het mogelijk is de dames persoonlijk te spreken.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij onderstaande personen.

Met vriendelijke groet,

Anite Benelux bv

Dorien Halbertsma
Marketing Manager

Voor nadere informatie en fotomateriaal kunt u zich wenden tot Dorien Halbertsma, marketing manager Anite Benelux bv, telefoon 0343-43 93 43, of per e-mail: (d.halbertsma@anite.nl). of Frank van Berg, Teammanager, telefoonnummer 06-21 21 02 93, of per email: (teammanager.bobslee.dames@planet.nl) Meer informatie over het dames-bobsleeën vindt u ook op www.anite.nl


01 nov 01 17:15
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie