Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straatroof in Geleen

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 1-11-2001 Politieberichten straatroof te Geleen (HP 17.00) Donderdag 1 november 2001

Geleen, straatroof:
Een 33 jarige inwoner van Geleen is vandaag 1 november 2001 het slachtoffer geworden van een straatroof die gepleegd werd op de Mauritslaan te Geleen.
Het slachtoffer fietste omstreeks 10.30 uur over Mauritslaan waar hij ter hoogte van de Mauritslaan werd ingehaald door een bromfiets. De bijrijder van deze bromfiets griste in het voorbijrijden de schoudertas van het slachtoffer weg, waarna de bromfiets snel wegreed. Het slachtoffer kon zich door het geweld waarmee de tas werd weggerukt op zijn fiets ternauwernood in evenwicht houden. De beide daders bleven onbekend. Het slachtoffer heeft vanmiddag aangifte gedaan van de straatroof waarbij hij zijn tas kwijtraakte met daarin een beurs met fl. 25,- en een bankpasje. De politie is op zoek naar getuigen die de straatroof hebben zien plaatsvinden. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Geleen, telefoon 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie