Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie hennepkwekerijen aangetroffen in Maastricht

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 1-11-2001 Politiebericht drie hennepkwekerijen in Maastricht (17.00) Donderdag 1 november 2001

Maastricht, drie hennepkwekerijen in woningen aangetroffen: De politie in het district Maastricht heeft vandaag donderdag 1 november 2001 in drie verschillende woningen te Maastricht hennepkwekerijen aangetroffen.
In een woning aan de Veliahof te Maastricht werd een hennepkwekerij bestaande uit 226 planten aangetroffen. Deze werden beschenen door 11 assimilatielampen. Verder trof de politie twee koolstoffilters aan, negen transformatoren en twee schakelklokken. Tegen de bewoner, een 28 jarige inwoner van Maastricht, is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg van de Officier van Justitie in het kader ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie