Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan Lunteren ter inzage

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 1 november 2001 t/m 28 november 2001
de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijziging ter inzage ligt:

Partiële wijziging bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving Het Veldje 2 in Lunteren'.
Deze partiële bestemmingsplanwijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een bestemmingsplanregeling om op het perceel Het Veldje 2 te Lunteren een functiewijziging van agrarisch bedrijf naar één extra burgerwoning mogelijk te maken.

Er zijn bij het college van burgemeester en wethouders geen zienswijzen ingediend tegen dit plan. Het college heeft het plan op 23 oktober 2001 ongewijzigd vastgesteld.

Het bovengenoemde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende bezwaar maken tegen het besluit door het indienen van een bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM Ede. Tevens kan door degene die tijdig bezwaar heeft gemaakt een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage

---

Ede, 01 november 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie