Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongeren Vrijheidswijk Leeuwarden finalist Thinkquest 2001

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Jongeren uit Vrijheidswijk finalist met website

Website jongeren De website 'Computer History' is één van de prijswinnaars van de finale Thinkquest 2001. Thinkquest is een concept voor web-strijden. Leerlingen, studenten en docenten maken met elkaar in teamverband educatieve websites. De website moet Nederlandstalig zijn en als lesmateriaal in het onderwijs gebruikt kunnen worden. Jaarlijks organiseert Thinkquest een wedstrijd voor de beste website. Er zijn drie categorieën Thinkquest junior, Thinkquest voor leerlingen en Thinkquest voor de Klas.

Ruim 550 juryleden (bestaande uit docenten, webmasters, directeuren van internetbedrijven en internetjournalisten) hebben de ingezonden websites bekeken en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie