Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N213 in Zuid-Holland definitief afgesloten

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

16-10-2001

N213 definitief afgesloten

In de plannen voor de aanleg van de doelgroepenstroken langs de N213 in Naaldwijk is opgenomen dat de aansluiting Monnikenlaan/ Burgemeester Elsenweg komt te vervallen. In verband met de aanleg van deze doelgroepenstrook langs de Burgemeester Elsenweg (N213) in Naaldwijk vinden tot medio volgend jaar tussen het kruispunt Bruinsma (kruispunt Middel Broekweg/Burgemeester Elsenweg) en het kruispunt Westerlee diverse (asfalterings-) werkzaamheden plaats. Om tijdens de werkzaamheden de veiligheid van (brom)fietsers en wegwerkers zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, is besloten deze aansluiting met ingang van 1 november in beide richtingen af te sluiten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie