Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tiscali neemt wish-noknok over

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Tiscali
Zoek soortgelijke berichten
Tiscali

TISCALI NEEMT WISH-NOKNOK OVER
Tiscali versterkt leidende positie in Benelux

Utrecht, 1 november 2001 - Tiscali B.V., de Nederlandse dochteronderneming van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), heeft vandaag bekend gemaakt een overeenkomst te hebben getekend voor de overname van de activiteiten van WISH-NOKNOK voor een bedrag van Euro 2,3 miljoen in contanten. WISH-NOKNOK is een succesvolle ISP met meer dan 130.000 actieve gebruikers die gemiddeld 70 miljoen minuten internetverkeer per maand genereren. Alle internetactiviteiten voor consumenten en de zakelijke markt alsmede het voltallig personeel zullen per heden van WISH-NOKNOK overgaan naar Tiscali. De overname past in Tiscali's strategie om haar positie als één van de grootste internet bedrijven in de Benelux verder te versterken.

De abonnees van WISH-NOKNOK zullen geen hinder ondervinden van de transactie, zij behouden hun huidige e-mail adressen. Zodra zij geintegreerd zijn in het Tiscali netwerk zullen de gebruikers voordeel hebben van het uitgebreide aanbod Tiscali diensten.

"Met deze overname geven wij invulling aan onze groeistrategie in Nederland en Europa" zegt Ruud Huisman, CEO Tiscali Benelux en lid van het Executive Committee van Tiscali S.p.A. "Wij zullen ons nu richten op de integratie van beide ondernemingen om met de nieuwe organisatie onze ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren waar te maken. Onze hoogste prioriteit is om onze nieuwe en bestaande klanten van de beste kwaliteit diensten te voorzien."

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Tiscali S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het leidende pan-Europese internet communicatiebedrijf. Tiscali levert toegang tot het internet en biedt een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten aan 7,1 miljoen actieve gebruikers. In het eerste halfjaar van 2001 genereerde Tiscali meer dan 19 miljard minuten internetverkeer en meer dan 13 miljoen bezoekers per maand op haar websites (30 juni 2001).

Website Tiscali B.V.: www.tiscali.nl
Corporate website Tiscali: www.tiscali.com

Over WISH-NOKNOK
WISH-NOKNOK biedt internettoegang aan 450.000 geregistreerde abonnees en 800 bedrijven via haar twee merken WISH en NOKNOK. WISH-NOKNOK biedt gratis en betaalde internetdiensten aan zowel consumenten als de zakelijke markt. WISH-NOKNOK is voortgekomen uit een fusie tussen WISH Holding BV (Newconomy) en NOKNOK (Scaramea) in juni 2000. WISH-NOKNOK is voor 67% eigendom van Newconomy NV (Euro.NM:NEWY) en voor 33% van Scaramea NV (onderdeel van de Achmea Groep).

Website WISH-NOKNOK: www.WISH.NL
www.NOKNOK.nl

Voor informatie: Margaret van Kempen, 070 - 346 3760

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie