Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding televisiepakket Giessenlanden

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Casema

Den Haag, 31 oktober 2001

Uitbreiding televisiepakket Giessenlanden

Met ingang van dinsdag 30 oktober jl. is het televisiepakket in de gemeente Giessenlanden uitgebreid. De regionale televisiezender TV Rijnmond is per deze datum aan het pakket toegevoegd. TV Rijnmond is te vinden op kanaal 3 (55,25 MHz).

Al enige jaren leeft de nadrukkelijke wens bij de gemeente en de Casema-abonnees in deze gemeente om de regionale televisiezender TV Rijnmond te kunnen ontvangen via de kabel. Doordat TV Rijnmond niet in de ether is te ontvangen, is een speciale verbinding tussen Rotterdam en het ontvangstation van Casema in Gorinchem gerealiseerd. Deze verbinding is onlangs opgeleverd, zodat tot doorgifte van de - volgens de Mediawet verplicht door te geven - regionale publieke omroep kon worden overgegaan.

Als gevolg van de uitbreiding van het televisiepakket wordt het tarief van het kabelabonnement vanaf 1 januari 2002 met 0,25 extra verhoogd, overeenkomstig het contract met de gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie