Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zeven aanvragen voor subsidie voor vormen van allianties

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

GAVE-2001: zeven aanvragen, 32 projectpartners

Zeven aanvragen voor subsidie voor het vormen van allianties en het uitwerken van de hoofdlijnen van een ketenontwerp zijn ingediend in het GAVE-2001 programma (Klimaatneutrale gasvormige en vloeibare energiedragers)

Alle aanvragen gaan uit van organische grondstoffen en hebben betrekking op de volgende brandstoffen: koudgeperste planten olie, biodiesel, Fischer-Tropsch diesel, methanol, waterstof en synthetisch aardgas. Opvallend is het grote aantal projectpartners dat bij de aanvragen betrokken is: in totaal 32 projectpartners. Dat betekent een gemiddelde van bijna 5 projectpartners (incl. aanvrager) per aanvraag. De boodschap om projectpartners te zoeken om de gehele ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie