Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europese sites monster.com zeer succesvol

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Amsterdam, 1 november 2001

EUROPESE SITES MONSTER.COM ZEER SUCCESVOL

Monster.com in Europa breekt record en behaalt 1,2 miljoen unieke bezoekers in september en meer dan 1 miljoen cv's

Monster.com, de moedermaatschappij van Monsterboard.nl, maakt vandaag bekend dat haar veertien lokale sites in Europa door meer dan één miljoen bezoekers zijn bezocht in de maand september 2001. Dit blijkt uit cijfers van een onafhankelijk pan-Europees onderzoek van Nielsen//Netratings naar unieke bezoekers*. Daarnaast is het aantal cv's van het Europese netwerk van Monster.com toegenomen tot meer dan één miljoen. Monster.com is daarmee marktleider en de nummer één bestemming voor werkzoekenden in Europa. Verder geven de onderzoekscijfers van Nielsen//Netratings weer dat Monsterboard.nl, de Monster-site in Nederland, de best bezochte carrièresite in haar lokale markt is.

Resultaten Monsterboard.nl
Uit het Nielsen//Netratings onderzoek van september 2001 blijkt dat Monsterboard.nl de best bezochte carrièresite van Nederland is met 91.780 unieke bezoekers*. Het aantal geplaatste cv's bedraagt op dit moment meer dan 132.000. Rob Brouwer, managing director Monsterboard.nl: "Ondanks de negatieve sentimenten in de online recruitment markt en de volop in gang zijnde shake out onder carrièresites, blijft Monsterboard.nl groeien. Het toenemende aantal unieke bezoekers en geplaatste cv's op onze site, sterken ons in onze visie om te opereren als een 'carrière management systeem'."

Resultaten Europese Monster.com sites
De Nielsen//Netratings onderzoekscijfers laten verder zien dat Europese Monster.com sites in totaal 1.128.500 unieke bezoekers in de maand september 2001 behaalden. Het onderzoek toont verder aan dat zes Europese Monster.com sites marktleider zijn in hun lokale markt. Dit geldt voor het Verenigd Koninkrijk (159.400 unieke bezoekers), Nederland (91.780 unieke bezoekers), Frankrijk (136.200 unieke bezoekers), Italië (160.900 unieke bezoekers), Zweden (85.800 unieke bezoekers) en Noorwegen (37.700 unieke bezoekers). In Duitsland, Spanje en Finland neemt Monster.com de tweede plaats in met respectievelijk 289.300, 70.700 en 12.000 unieke bezoekers.

Andrew Wilkinson, managing director van Monster.com Europa: "Het onafhankelijk onderzoek van Nielsen//Netratings toont aan dat Monster.com in Europa met een toename in unieke bezoekers en geplaatste cv's een succesvolle groei doormaakt. De Europese Monster.com sites nemen topposities in hun lokale markt in, waaruit blijkt dat Monster.com de nummer één bestemming is voor werkzoekenden in Europa."


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie