Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 01-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

122 bekeuringen in Diemen

1-11-2001. Gistermiddag tussen vier en kwart voor zes hield de politie een gerichte verkeersactie op de Diemerpolderweg. Na klachten van fietsers en het openbaar vervoer werd er gecontroleerd op het inrijden bij de geslotenverklaring van deze sluiproute. Er werden 122 bekeuringen uitgeschreven. De politie verwacht in de toekomst meer van dit soort acties te houden.


---

Scootercontrole Kinkerstraat

1-11-2001. Gisteravond rond acht uur heeft een eenheid van de Vliegende Brigade een scootercontrole gehouden in de Kinkerstraat. De technische staat van de voertuigen werd bekeken, maar ook de framenummers. Er zijn 15 bekeuringen uitgeschreven, waarvan tien voor het rijden zonder bromfietscertificaat. Eén bestuurder trachtte de controle te ontwijken door een stopteken te negeren. Hij werd aangehouden toen hij ook een politieman beledigde en is overgebracht naar een politiebureau.


---

Motorrijder gewond

1-11-2001. Gistermiddag is een 24-jarige motorrijder ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Er stond een file op de Nieuwe Hemweg in de richting van de A10. Een bestuurder van een personenauto wilde keren om een andere route te nemen. De motorrijder reed de file links voorbij en botste tegen de kerende auto. Politie, ambulance en traumaheli gingen ter plaatse. Het slachtoffer is met ernstig letsel naar een ziekenhuis overgebracht, waar hij werd geopereerd. De Nieuwe Hemweg was tijdelijk afgesloten.


---


Werken bij de politie
Er zijn verschillende mogelijkheden om bij de politie Amsterdam-Amstelland aan de slag te gaan. Over betaald werk bij ons korps leest u in onze special Een baan bij de politie. Maar er zijn ook mogelijkheden om onbetaald werk te verrichten in de regio Amsterdam-Amstelland. Elders op deze site kunt u lezen over dit werk als volontair.


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie